Op een bankje, op een dag - Nieuwe datum

Deze informatie is niet meer actueel!
Een vrouw en een man ontmoeten elkaar op een bankje. Ze hebben 20 jaar geleden, als bloedbroeders, afgesproken om elkaar hier terug te zien. Ondertussen zijn hun levens voorbijgevlogen. Wat delen ze nog steeds? Slagen ze erin om de vergankelijkheid van het leven te vieren? Om elkaar niet los te laten maar ook niet vast te houden? Hun weerzien confronteert hen met hun twijfels, frustra...

Wanneer

  • 14 mei ’22 (za)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 18,00 (-26j - 16,00 euro, +65j - 16,00 euro)

Waar

naam
Tuin de Brabandere
adres
Generaal Maczekplein 28700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Een vrouw en een man ontmoeten elkaar op een bankje. Ze hebben 20 jaar geleden, als bloedbroeders, afgesproken om elkaar hier terug te zien. Ondertussen zijn hun levens voorbijgevlogen. Wat delen ze nog steeds?


Slagen ze erin om de vergankelijkheid van het leven te vieren? Om elkaar niet los te laten maar ook niet vast te houden? Hun weerzien confronteert hen met hun twijfels, frustraties en verlangens-ondanks-alles.


Op een bankje, op een dag is een tekst voor twee spelers, geschreven door Maaike Neuville. Na het theaterstuk Twee mensen praten...misschien wagen Maaike Neuvillen en Roy Aernouts zich tien jaar later aan het tweede deel van deze trilogie over de liefde.


De voorstelling onderzoekt op licht-absurdistische wijze of het mogelijk is voor de mens om waarlijk vrij te zijn en toch in relatie te treden met een ander. Elke avond, op het idyllische achterplein van de schouwburg, laten Maaike en Roy zich door andere muzikanten omringen. Zij zorgen voor een muzikale rode draad die elke voorstelling opnieuw met een onvoorziene soundtrack verrijkt.