Joepie

Deze informatie is niet meer actueel!
David Galle - Joepie Het is een bijzonder jaar voor stand-upcomedian David Galle. Hij staat twintig jaar op het podium en is net veertig jaar geworden. Vroeger was David Galle triest omdat hij ouder werd. Nu ziet hij enkel voordelen. Hoe langer je leeft, hoe meer dingen je meemaakt. Je denkt over de dingen na, je krijgt inzichten en je verandert. Rijpen, heet dat dan. Dus 40 worde...

Wanneer

  • 17 december ’21 (vr)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 19,00 (-26j - 17,00 euro, +65j - 17,00 euro)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

David Galle - Joepie Het is een bijzonder jaar voor stand-upcomedian David Galle. Hij staat twintig jaar op het podium en is net veertig jaar geworden.


Vroeger was David Galle triest omdat hij ouder werd. Nu ziet hij enkel voordelen.


Hoe langer je leeft, hoe meer dingen je meemaakt. Je denkt over de dingen na, je krijgt inzichten en je verandert. Rijpen, heet dat dan.


Dus 40 worden: Joepie!


David Galle kent u misschien van Bevergem, de Comedy Casino Cup of De Kazakkendraaiers. Hij heeft vooral een stevige livereputatie in het brengen van herkenbare humor.


In zijn shows bewandelt hij niet meteen het pad van de actualiteit, maar graaft bij iedere show dieper in zichzelf en in de wereld.


Zijn shows zijn een rollercoaster aan vlijmscherpe beschouwingen en trefzekere observaties over het leven, gewikkeld in een humoristische folie.


Zoals een beeldhouwer een stuk marmer bekijkt en er een schitterend beeldwerk in ziet, zo ziet David in de meest triestige situaties ook altijd een vleugje humor doorschemeren.