Dwars door Oceanië

Dwars door Oceanië, 7000 kilometer op de fiets door het verste continent ter wereld. 'Iedereen Beroemd'-reporter Wouter Deboot deed het, van het tropische noorden in Australië tot het meest zuidelijke punt van Nieuw-Zeeland. Op deze helse tocht door zowel bloedhete als winterse natuurlandschappen, en langs befaamde kustwegen, kruisen kleine en grote verhalen als vanzelf zijn pad. Menselijke ...

Wanneer

  • 02 oktober ’21 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 14,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Dwars door Oceanië, 7000 kilometer op de fiets door het verste continent ter wereld.


‘Iedereen Beroemd’-reporter Wouter Deboot deed het, van het tropische noorden in Australië tot het meest zuidelijke punt van Nieuw-Zeeland.


Op deze helse tocht door zowel bloedhete als winterse natuurlandschappen, en langs befaamde kustwegen, kruisen kleine en grote verhalen als vanzelf zijn pad.


Menselijke verhalen, die een intrigerende kijk bieden in een werelddeel ver van ons bed, maar met thema’s die ook hier bekend in de oren zullen klinken.


In zijn eerste volwaardige voorstelling spreekt Wouter over zijn eerste keer Down Under, en over zijn hang naar avontuur. Op de fiets neemt hij ons mee door de verzengende hitte en leegte van de outback, de multiculturele steden, de ongerepte natuur van Tasmanië, en door Nieuw-Zeeland, vaak beschouwd als het mooiste land ter wereld. Via universele thema’s zoals liefde en dood verschaft Wouter zijn publiek duiding over de interne dynamiek van een fascinerend continent.Tekst: Wouter Deboot

Bron: UiTinVlaanderen.be