Apero con Fuoco: I Traviati

Deze informatie is niet meer actueel!
De kameropera I Traviati wordt er uitgevoerd, met een muzikale knipoog naar de bekende opera La Traviata van Verdi. I Traviati is een komische kameropera van Damien Parmentier op een libretto van Thomas Blondelle. Thomas werd laureaat zang aan de academie van Tielt in de klas van Catherine Vandevelde, en in 2011 werd hij laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd zang. De vocale roll...

Wanneer

  • 05 december ’21 (zo)
    van 11.00 u tot 12.00 u

Prijs

€ 12,00 (Leerlingen Academie - 5,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 60
samw@tielt.be
website
https://academietielt.be/#

Info

De kameropera I Traviati wordt er uitgevoerd, met een muzikale knipoog naar de bekende opera La Traviata van Verdi.


I Traviati is een komische kameropera van Damien Parmentier op een libretto van Thomas Blondelle. Thomas werd laureaat zang aan de academie van Tielt in de klas van Catherine Vandevelde, en in 2011 werd hij laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd zang.
De vocale rollen worden gezongen door Elsi Spanoghe (Diva), Lara Cannaert (Assistent), Timothy Veryser (Tenor), Erwin Muller (God) en Emma Allaert (Dramaturg). De Tieltse academie is vertegenwoordiger door Elsi (leerkracht), Lara en Erwin (beiden laureaten) en Emma (leerlinge). Een instrumentaal kwintet uit het Lemmensinstituut begeleidt o.l.v. dirigent Stephen Biebuyck. De regie is in handen van Hugo Segers.


I Traviati beschrijft een avondlijke repetitie van de beroemde opera 'La Traviata' van Giuseppe Verdi. Mr. God, de regisseur, wordt bijgestaan door zijn assistente en heeft moeite om zijn ideeën over te brengen aan de hoofdrolspelers van La Traviata. De sopraan en tenor helpen zijn zaak niet door hun constante profileringsdrang en onderlinge twist. En wie is die man die alles observeert en noteert? als opener van het concert enkele recitatieven, aria's en duetten gebracht worden.


Liefhebbers van zang en opera kunnen helemaal hun hart ophalen op dit unieke concert!