Poco Loco 7 - 12 jarigen herfstvakantie 2021

Deze informatie is niet meer actueel!
Poco Loco maakt van de herfstvakantie een feest voor kinderen tussen 7 en 12 jaar! De kinderen genieten met leeftijdsgenootjes van leuke activiteiten afgewisseld met vrij spel. Het thema deze week is halloween. • Kinderen krijgen in de voor- en namiddag een drankje aangeboden. Breng ook je genaamtekende drankbeker mee. Wie zich voor een ganse dag inschrijft, moet voorzien in een pickn...

Wanneer

  • 03 november ’21 (wo)
    van 07.30 u

Prijs

€ 10,00

Waar

naam
Watewy
adres
Hondstraat 1008700 Tielt

Contact

Telefoon
051/42.82.40
jeugddienst@tielt.be
website
http://www.tielt.be

Info

Poco Loco maakt van de herfstvakantie een feest voor kinderen tussen 7 en 12 jaar! De kinderen genieten met leeftijdsgenootjes van leuke activiteiten afgewisseld met vrij spel. Het thema deze week is halloween.

• Kinderen krijgen in de voor- en namiddag een drankje aangeboden. Breng ook je genaamtekende drankbeker mee. Wie zich voor een ganse dag inschrijft, moet voorzien in een picknick voor over de middag.

Inschrijven kan online (inloggen op www.tielt.kwandoo.com) vanaf zaterdag 9 oktober om 10.00 uur tot 2 dagen voor de activiteit en zolang er vrije plaatsen zijn. Bij annulatie wordt de annulatievergoeding (50%) gerekend.
foto: herfstvakantie

Categorie

Organisatie

naam
Stedelijke Jeugddienst Tielt
Alle activiteiten
Deel deze pagina