Spelavond: spelen als een Wildeman

Deze informatie is niet meer actueel!
De grote avant-première van de nieuwe collectie bordspelen! Het gebeurt niet vaak dat de bibliotheek een volledig nieuw onderdeel aan de collectie kan toevoegen maar vanaf zaterdag 23 oktober is het zover: honderden gloednieuwe gezelschapsspelen staan ter beschikken van de bezoekers. Er is een mooi aanbod voor alle leeftijden en er werd ook op toegezien dat de spellencollectie inhoudelij...

Wanneer

  • 22 oktober ’21 (vr)
    van 19.30 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Openbare bibliotheek Tielt
adres
Lakenmarkt 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 10
bibliotheek@tielt.be

Info

De grote avant-première van de nieuwe collectie bordspelen!
Het gebeurt niet vaak dat de bibliotheek een volledig nieuw onderdeel aan de collectie kan toevoegen maar vanaf zaterdag 23 oktober is het zover: honderden gloednieuwe gezelschapsspelen staan ter beschikken van de bezoekers. Er is een mooi aanbod voor alle leeftijden en er werd ook op toegezien dat de spellencollectie inhoudelijk heel divers is. Educatief, verhalend, strategisch, creatief, solo of in teamverband, … er is voor elk wat wils.

De echte spelfanaten kunnen op vrijdagavond 22 oktober, dus nog voor de officiële start, al eens komen snuisteren in de gloednieuwe collectie. En weet je wat? We maken er een gezellige demo-avond van zodat je meteen enkele nieuwe gezelschapsspelen kunt ontdekken.

Op vr 22 oktober van 19u30 tot 22u00
Gratis deelname
In de bibliotheek
Graag aanwezigheid doorgeven via bibliotheek@tielt.be of 051 42 82 10