Samenlezen

Deze informatie is niet meer actueel!
Tijdens het Samenlezen genieten we binnen een tijdsbestek van één uur van een kortverhaal en een gedicht. Na het voorlezen gaan we samen wat dieper in op het verhaal… als je dat wil. Gewoon luisteren, kan uiteraard ook. Gezellig bij een kopje koffie, een drankje en een versnapering. Bij deze leesgroep moet je niets voorbereiden of vooraf lezen. En misschien heb je wel zin om zelf eens in...

Wanneer

  • 08 november ’21 (ma)
    van 10.00 u tot 11.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Openbare bibliotheek Tielt
adres
Lakenmarkt 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 10
bibliotheek@tielt.be

Info

Tijdens het Samenlezen genieten we binnen een tijdsbestek van één uur van een kortverhaal en een gedicht. Na het voorlezen gaan we samen wat dieper in op het verhaal… als je dat wil. Gewoon luisteren, kan uiteraard ook. Gezellig bij een kopje koffie, een drankje en een versnapering. Bij deze leesgroep moet je niets voorbereiden of vooraf lezen. En misschien heb je wel zin om zelf eens in de rol van verteller te kruipen door een verhaal voor te lezen? Tijdens het Samenlezen kan dit allemaal.
Het Samenlezen vindt plaats van september tot juni, elke tweede maandag van de maand, van 10u00 tot 11u00, in de bibliotheek. Vooraf inschrijven is noodzakelijk (via bibliotheek@tielt.be).