Als bewegen pijnlijk wordt: Wat houdt ons tegen? - Reuma, osteoporose, artrose en andere slijtage aandoeningen - infosessie

Deze informatie is niet meer actueel!
Een haperend bewegingsstelsel is niet altijd een gevolg van ouder worden. Ook reuma, osteoporose of artrose kunnen zorgen voor vermoeidheid en pijn bij het bewegen. Toch blijft het belangrijk om te bewegen, want zo maak je je gewrichten en spieren soepeler en sterker. De pijn en stijfheid verminderen en je krijgt minder snel last van vermoeidheid. Tijdens deze infosessie krijg je een o...

Wanneer

  • 15 maart ’22 (di)
    van 19.30 u tot 21.30 u

Prijs

€ 7,00 (CM-leden - 5,00 euro, CM-leden met VT - 2,00 euro, CM-leden met arbeidsongeschiktheid - 2,00 euro)

Waar

naam
Sint-Andriesziekenhuis
adres
Bruggestraat 848700 Tielt

Info

Een haperend bewegingsstelsel is niet altijd een gevolg van ouder worden. Ook reuma, osteoporose of artrose kunnen zorgen voor vermoeidheid en pijn bij het bewegen.

Toch blijft het belangrijk om te bewegen, want zo maak je je gewrichten en spieren soepeler en sterker. De pijn en stijfheid verminderen en je krijgt minder snel last van vermoeidheid.

Tijdens deze infosessie krijg je een overzicht van de meest voorkomende reumatische aandoeningen. Met concrete voorbeelden gaan we dieper in op gezond bewegen, valpreventie en conditietraining. Je komt te weten welke voordelen dat oplevert.

Een lezing door kinesist Jef Van Rompay. Dokter Isabelle Vanneuville licht de werking van het Sint-Andriesziekenhuis toe.

Ism. Sint-Andriesziekenhuis Tielt.