Assertiviteit anders

Deze informatie is niet meer actueel!
Veel mensen willen assertief kunnen zijn als dat nodig is. Maar ze vinden het moeilijk om dat in de praktijk te brengen. Want soms kom je te bruut over, óf je bent te voorzichtig en daardoor onduidelijk over wat je wilt. Hoe leer je evenwichtig te staan tegenover een baas of een buur die je overdondert? Hoe leer je je duidelijk uitdrukken zodat mensen je goed begrijpen? En welke rol spee...

Wanneer

  • 24 mei ’22 (di)
    van 18.45 u tot 22.00 u
  • 31 mei ’22 (di)
    van 18.45 u tot 22.00 u
  • 07 juni ’22 (di)
    van 18.45 u tot 22.00 u

Prijs

€ 100,00 (CM-leden - 85,00 euro, CM-leden met VT - 45,00 euro)

Waar

naam
CM-kantoor
adres
Oude Stationsstraat 128700 Tielt

Info

Veel mensen willen assertief kunnen zijn als dat nodig is. Maar ze vinden het moeilijk om dat in de praktijk te brengen. Want soms kom je te bruut over, óf je bent te voorzichtig en daardoor onduidelijk over wat je wilt. Hoe leer je evenwichtig te staan tegenover een baas of een buur die je overdondert? Hoe leer je je duidelijk uitdrukken zodat mensen je goed begrijpen? En welke rol speelt je lichaamstaal?

Deze cursus bestaat uit drie sessies en wordt gegeven door een vormingsmedewerker van PRH Vlaanderen PRH ? Persoonlijkheid en Relaties. Die vormingswerker brengt zeven bouwstenen aan die nodig zijn om assertief en zelfverzekerd over te komen. Door ervaringsgerichte oefeningen krijg je inzicht in assertiviteit.