Naar Compostela, de musical

Deze informatie is niet meer actueel!
Naar Compostela vertelt het verhaal van de veertiger Johan, getrouwd met Esther, samen hebben ze een dochtertje van dertien. Een fatale verliefdheid doet hem inzien hoe uitgeblust hij is en hij belandt in een diepe depressie. We volgen zijn weg doorheen de Psychiatrische instelling waar hij in terecht komt en hoe hij in een zoektocht naar liefde en hoop de tocht naar Compostela aanvat: d...

Wanneer

  • 14 oktober ’22 (vr)
    van 20.00 u tot 22.30 u
  • 15 oktober ’22 (za)
    van 20.00 u tot 22.30 u
  • 16 oktober ’22 (zo)
    van 15.00 u tot 17.30 u

Prijs

€ 16,00

Waar

naam
Onze-Lieve-Vrouwkerk
adres
Stationstraat8700 Tielt

Tickets

website
http://www.zanglust.be

Contact

info@zanglust.be

Info

Naar Compostela vertelt het verhaal van de veertiger Johan, getrouwd met Esther, samen hebben ze een dochtertje van dertien. Een fatale verliefdheid doet hem inzien hoe uitgeblust hij is en hij belandt in een diepe depressie. We volgen zijn weg doorheen de Psychiatrische instelling waar hij in terecht komt en hoe hij in een zoektocht naar liefde en hoop de tocht naar Compostela aanvat: de Camino naar Santiago.
Op 15 oktober 2021 kreeg Zanglust groen licht voor een subsidiebedrag van de Vlaamse overheid voor wat volgens de beoordelingscommissie “een mooi, ambitieus musicalcreatieproject met een interessant thema” was.
De musical “Naar Compostela” wordt gebracht in de passende omgeving van de Onze-Lieve-Vrouw kerk in Tielt. Het wordt een unieke creatie met gebruik van de nieuwste professionele technieken voor licht en geluid.
De uitwerking gebeurt samen met de partners: Theater Malpertuis, Kliniek Sint-Jozef Pittem, SAMW Tielt, Pastorale eenheid Sint-Jakob Tielt-Pittem, het Vlaams Compostela Genootschap en met ondersteuning van Stad Tielt.