Achter de schermen

Deze informatie is niet meer actueel!
Op donderdag 9 juni organiseert het Huis van het Kind Tielt samen met de gezinsbond een voorstelling “achter de schermen” in de Tieltse stadsschouwburg. Jongeren ontdekken seks deels online. Hoe hou je daar als ouder voeling mee? En hoe pak je een gesprek met je tieners aan? In “Achter de schermen” vormen licht uitvergrote, humoristische sketches de aanleiding om ideeën uit te wisse...

Wanneer

  • 09 juni ’22 (do)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 10,00

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Op donderdag 9 juni organiseert het Huis van het Kind Tielt samen met de gezinsbond een voorstelling “achter de schermen” in de Tieltse stadsschouwburg.


Jongeren ontdekken seks deels online. Hoe hou je daar als ouder voeling mee? En hoe pak je een gesprek met je tieners aan?


In “Achter de schermen” vormen licht uitvergrote, humoristische sketches de aanleiding om ideeën uit te wisselen. De acteurs reiken tips en tricks aan. Het is een interactief gebeuren. Samen met de zaal wordt op zoek gegaan naar de verschillende mogelijkheden. De bezoekers kunnen aan de hand van hun GSM stemmen. De statistieken komen live op het scherm. Van daaruit wordt in dialoog gegaan. Het belooft een boeiende avond te worden.
Een productie van Theater O'Kontreir met Frank Van Erum (Renzo uit thuis) en Michèle Even.