Streekbieravond + kindernamiddag

Deze informatie is niet meer actueel!
Op zaterdag 6 augustus organiseert de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele een kindernamiddag gecombineerd met de 19de editie van de streekbieravond. Iedereen, jong en oud, is welkom in Aarsele vanaf 14.00 uur. Terwijl de kinderen zich amuseren in de speelstraat (Jules Van Ooststraat 14) kan jij op het streekbierterras kiezen uit meer dan 25 streekbieren. Daarnaast kan je oo...

Wanneer

  • 06 augustus ’22 (za)
    van 14.00 u

Waar

naam
Parochiezaal Aarsele
adres
Jules van Ooststraat 148700 Aarsele (Tielt)

Contact

Telefoon
+32474759172
streekbier@cecilia-aarsele.be
website
https://www.cecilia-aarsele.be

Info

Op zaterdag 6 augustus organiseert de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele een kindernamiddag gecombineerd met de 19de editie van de streekbieravond. Iedereen, jong en oud, is welkom in Aarsele vanaf 14.00 uur. Terwijl de kinderen zich amuseren in de speelstraat (Jules Van Ooststraat 14) kan jij op het streekbierterras kiezen uit meer dan 25 streekbieren. Daarnaast kan je ook genieten van hapjes en alcoholvrije alternatieven.

Jonge kinderen kunnen hun hartje ophalen in het springkasteel, in het ballenbad, … Oudere kinderen kunnen de bananenboom beklimmen, kiezen voor houten spelen, rijden op gekke fietsen en nog zoveel meer. Een toegangsticket voor deze knotsgekke speelstraat bedraagt 7 EUR.