De Spiekpietjes : Paniek in de speelgoedfabriek

Deze informatie is niet meer actueel!
Na een eerste succesvolle mini-musical in 2019-2021 staan de Spiekpietjes opnieuw in Vlaamse theaters met een gloednieuw stuk. Dit keer een grote zaalshow gebaseerd op het gelijknamige Spiekpietjesboek 'Paniek in de Speelgoedfabriek'. De Spiekpietjes krijgen een rondleiding door de speelgoed- en snoepfabriek van Sinterklaas. Heel gezellig allemaal... tot ze merken dat de brave-kindjes...

Wanneer

  • 23 november ’22 (wo)
    van 14.00 u tot 15.30 u

Prijs

€ 12,00 (kinderen (-12 jarigen) - 8,00 euro)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Na een eerste succesvolle mini-musical in 2019-2021 staan de Spiekpietjes opnieuw in Vlaamse theaters met een gloednieuw stuk. Dit keer een grote zaalshow gebaseerd op het gelijknamige Spiekpietjesboek 'Paniek in de Speelgoedfabriek'.


De Spiekpietjes krijgen een rondleiding door de speelgoed- en snoepfabriek van Sinterklaas. Heel gezellig allemaal... tot ze merken dat de brave-kindjes-meter van Sinterklaas tilt slaat.


Hoe meer brave kindjes er zijn, hoe meer die meter de hoogte ingaat, en hoe meer speelgoed en snoep er wordt geproduceerd in de fabriek. De brave-kindjes-meter trilt en piept.


De Spiekpietjes moeten een oplossing verzinnen voor de speelgoedfabriek ontploft! Gelukkig weten ze wat te doen: met veel vieze woorden, vuile moppen en de hulp van de kinderen lukt het misschien om de meter tot bedaren te brengen. Een hilarische show vol muziek, dans en humor voor Spiekpietjesfans vanaf 3 jaar.


Tom Dewulf van ARTO Entertainment ging samen met Thaïs Vanderheyden aan de slag met het verhaal en schreef een musical vol meeslepende vrolijke liedjes en hilarische dialogen in een heerlijk decor.




Gezelschap: ARTO Entertainment


Auteurs: Thaïs Vanderheyden en Tom Dewulf


Regie: Tom Dewulf


Scenografie: Gert Tessens