Theatertour

Deze informatie is niet meer actueel!
Een 'Welgemeende' comeback! Na een fel gesmaakt album en lange tournee met Ertebrekers, sleutelde Flip Kowlier in coronatijden aan een nieuwe soloplaat. Zijn zesde soloplaat verscheen in het voorjaar van 2022. Na een clubtournee duikt hij in voorjaar 2023 de theaterzalen in, mét zijn nieuw album én full band. Van heerlijk dichtbij genieten van nieuwe songs en oude hits als 'Min Moaten',...

Wanneer

  • 13 januari ’23 (vr)
    van 20.30 u

Prijs

€ 24,00 (+65j - 22,00 euro, -26j - 22,00 euro, Abonnementen met minstens 5 voorstellingen - 22,00 euro)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Een 'Welgemeende' comeback! Na een fel gesmaakt album en lange tournee met Ertebrekers, sleutelde Flip Kowlier in coronatijden aan een nieuwe soloplaat. Zijn zesde soloplaat verscheen in het voorjaar van 2022. Na een clubtournee duikt hij in voorjaar 2023 de theaterzalen in, mét zijn nieuw album én full band. Van heerlijk dichtbij genieten van nieuwe songs en oude hits als 'Min Moaten', 'In De Fik', 'Detox Danny' & 'Mo Ba Nin'. 

“Ik heb altijd muziek gemaakt omwille van het spel”, zegt Flip Kowlier. “Het is een kriebel. Van zodra ik een instrument zie, wil ik het vastpakken. Dit is het vak dat ik als kind al wilde doen: dat vond ik gewoon evident.” Niemand in Vlaanderen die daar rouwig om is. Zonder Kowlier waren tientallen jonge bands niet opnieuw in hun eigen taal, meestal het dialect, gaan zingen. Zonder hem wisten we niet dat het allemaal een 'kwestie van organisatie' is. 


“We hadden erg lang niet samengespeeld,” aldus Kowlier, “maar van zodra we in de studio doken, en Karel (De Backer, drums) aftikte, leek het alsof we pas de dag voordien van elkaar afscheid hadden genomen. Het muzikale raderwerk draaide als vanouds. Dat was echt een heel fijn gevoel.”


En laat die geoliede machine in het voorjaar van 2023 de theaters in trekken om je te verblijden met datzelfde fijn gevoel!Met: Filip Cauwelier (Zang, gitaar), Peter Lesage (Toetsen, zang), Karel Debacker (Drums ), Pieter Van Buyten (Bas, zang), Raf Timmermans (Gitaar)