Pied De Poule - Extra voorstelling

Deze informatie is niet meer actueel!
Een kleermakerszaak. Hier worden alle plooien gladgestreken, gaten toegedekt en als je met een knoop in je maag zit, lost de kleermaker het op. Buiten raast de stad en draait de wereld door. Af en toe klopt er iemand aan. Voor een retouche of 'iets op maat, als dat gaat'? In een wereld vol gladgestreken en rimpelloze schoonheid toont Studio Orka hoe voor sommige mensen geen enkel pa...

Wanneer

  • 04 november ’22 (vr)
    van 15.00 u tot 16.30 u

Prijs

€ 20,00 (-26j - 10,00 euro, Abonnementen met minstens 5 voorstellingen - 18,00 euro, +65j - 18,00 euro)

Waar

naam
OP LOCATIE
adres
/ /8700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Een kleermakerszaak. Hier worden alle plooien gladgestreken, gaten toegedekt en als je met een knoop in je maag zit, lost de kleermaker het op. Buiten raast de stad en draait de wereld door. Af en toe klopt er iemand aan. Voor een retouche of 'iets op maat, als dat gaat'?


In een wereld vol gladgestreken en rimpelloze schoonheid toont Studio Orka hoe voor sommige mensen geen enkel pak wil passen. Omdat ze worstelen met hun lijf en wie ze willen zijn. Een verhaal over hoe een schijnbaar perfecte buitenkant schuurt met een ongelukkige binnenkant.


Studio Orka zet er na 2022 een punt achter. Na 17 jaar maken, spelen en touren komt een eind aan een lang en mooi verhaal. De twee oprichters Martine Decroos en Philippe Van de Velde beëindigen hun bijzondere en intense samenwerking. 2022 wordt het jaar van de afscheidstournees.



Van en met: Titus De Voogdt, Steven Beersmans, Ephraim Cielen, Greet Jacobs, Naomi van der Horst, Martine Decroos, Philippe Van de Velde.
Coach: Randi De Vlieghe.
Eindregie: Randi De Vlieghe, Peter Monsaert


Voor iedereen vanaf 12 jaar.