De leesjury: kennismaking

Deze informatie is niet meer actueel!
De Leesjury is de plezantste boekenclub van heel Vlaanderen en ook in Tielt is er een afdeling van de Leesjury. We gaan van oktober tot april met 8 boeken aan de slag. We lezen ongeveer 2 boeken per maand en daarna komen we samen om de boeken te bespreken. Misschien vond je een boek niet goed maar iemand anders wel? Misschien begreep een andere lezer iets niet goed en kan jij het uitlegg...

Wanneer

  • 29 september ’22 (do)
    van 16.30 u
  • 29 september ’22 (do)
    van 17.30 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Openbare bibliotheek Tielt
adres
Lakenmarkt 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 10
bibliotheek@tielt.be
website
http://tielt.bibliotheek.be

Info

De Leesjury is de plezantste boekenclub van heel Vlaanderen en ook in Tielt is er een afdeling van de Leesjury. We gaan van oktober tot april met 8 boeken aan de slag. We lezen ongeveer 2 boeken per maand en daarna komen we samen om de boeken te bespreken. Misschien vond je een boek niet goed maar iemand anders wel? Misschien begreep een andere lezer iets niet goed en kan jij het uitleggen? Wat we jou in elk geval kunnen verzekeren, is dat je heel wat verrassende verhalen zal leren kennen.
Op donderdag 29 september gaan we van start met de kennismaking. Twijfel je nog of het iets voor jou is? Kom dan op 29 september even de sfeer opsnuiven en laat ons na de kennismaking weten of je aan boord blijft.