BabyBallers/MiniBallers/Ballers Tielt

Deze informatie is niet meer actueel!
Hé jij daar! Samen met je papa, mama, opa of oma ga jij elke week weer verlangen om te gaan BabyBallen! Sport, spel en plezier met zijn tweetjes, geanimeerd door een enthousiaste coach en assistent. Je kan NU inschrijven voor het najaar 2022 (sept-dec) en/of voor het voorjaar 2023 (jan-mei). Schrijf je in voor het volledige schooljaar, dan krijg je korting! Er zijn ongeveer 15 lessen i...

Wanneer

  • 03 september ’22 (za)
    -
    13 mei ’23 (za)
    maandag
    Gesloten
    dinsdag
    Gesloten
    woensdag
    Gesloten
    donderdag
    Gesloten
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    van 10u. tot 12.30u.
    zondag
    Gesloten

Waar

naam
Koninklijk Atheneum Campus De Reynaert
adres
Stationsstraat 678700 Tielt

Info

Hé jij daar!

Samen met je papa, mama, opa of oma ga jij elke week weer verlangen om te gaan BabyBallen! Sport, spel en plezier met zijn tweetjes, geanimeerd door een enthousiaste coach en assistent. Je kan NU inschrijven voor het najaar 2022 (sept-dec) en/of voor het voorjaar 2023 (jan-mei). Schrijf je in voor het volledige schooljaar, dan krijg je korting!

Er zijn ongeveer 15 lessen ingepland per sessie en ongeveer 30 lessen voor een volledig schooljaar. De lesjes gaan door gedurende het schooljaar, uitgezonderd de schoolvakanties en feestdagen. Vanaf de leeftijd van 1,5 jaar kan je al meedoen en zodra je 5 jaar wordt, ben je groot genoeg om in een 'echte' sportclub in te schrijven en zal je je altijd je BabyBallers periode blijven herinneren!

Je lesjes gaan door gedurende het schooljaar, uitgezonderd de schoolvakanties en feestdagen. Starten kan je al vanaf 1,5 jaar en als je 5 wordt, dan ben je groot genoeg om in een 'echte' sportclub in te schrijven en zal je je altijd je BabyBallers periode blijven herinneren!

Bij vragen, neem gerust contact met ons op via info@sportskids.be of op 056/960445.