KOTK praatcafé: smaken smaken: oncobrood

Deze informatie is niet meer actueel!
De smaak van patiënten verdwijnt of verandert vaak tijdens een kankerbehandeling. Smaaksturing kan daarin de 'missing link' zijn. Deze gastrologische 'evidence based practice' biedt nieuwe perspectieven. Zij past in een integraal voedingsbeleid dat de individuele wensen en behoeften van de patiënt centraal stelt. Spreker: Peter Boeren, Chef Gastro Engineering

Wanneer

  • 20 maart ’23 (ma)
    van 14.00 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Dienstencentrum 't Vijverhof
adres
Kortrijkstraat 688700 Tielt

Contact

Telefoon
051/40 26 46
dienstencentrum@ztielt.be

Info

De smaak van patiënten verdwijnt of verandert vaak tijdens
een kankerbehandeling. Smaaksturing kan daarin de 'missing
link' zijn. Deze gastrologische 'evidence based practice' biedt
nieuwe perspectieven. Zij past in een integraal voedingsbeleid
dat de individuele wensen en behoeften van de patiënt
centraal stelt.
Spreker: Peter Boeren, Chef Gastro Engineering