KOTK praatcafé: smaken smaken: oncobrood
Deze informatie is niet meer actueel!
De smaak van patiënten verdwijnt of verandert vaak tijdens
een kankerbehandeling. Smaaksturing kan daarin de 'missing
link' zijn. Deze gastrologische 'evidence based practice' biedt
nieuwe perspectieven. Zij past in een integraal voedingsbeleid
dat de individuele wensen en behoeften van de patiënt
centraal stelt.
Spreker: Peter Boeren, Chef Gastro Engineering
Wanneer
-
20 maart ’23 (ma)van 14.00 u tot 16.00 u
Prijs
GratisWaar
- naam
- Dienstencentrum 't Vijverhof
- adres
- Kortrijkstraat 688700 Tielt
Contact
- Telefoon
- 051/40 26 46
- dienstencentrum@ztielt.be
Info
De smaak van patiënten verdwijnt of verandert vaak tijdenseen kankerbehandeling. Smaaksturing kan daarin de 'missing
link' zijn. Deze gastrologische 'evidence based practice' biedt
nieuwe perspectieven. Zij past in een integraal voedingsbeleid
dat de individuele wensen en behoeften van de patiënt
centraal stelt.
Spreker: Peter Boeren, Chef Gastro Engineering