Inofec Sprinttriatlon

Deze informatie is niet meer actueel!
Graag willen wij u informeren over de 2e editie van de Inofec Sprint Triatlon die op zondag 23 april 2023 wordt georganiseerd. Dit sportevenement vindt plaats in en rond het centrum van Tielt met aankomst op de markt. De wedstrijd start om 12u15 met het zwemgedeelte. Nadat de zwemtijden op volgorde gezet worden starten we om 16u30 met fietsen op een uitdagend parcours. Hierna wordt mete...

Wanneer

  • 23 april ’23 (zo)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 40,00

Waar

naam
Markt Tielt
adres
Markt 138700 Tielt

Info

Graag willen wij u informeren over de 2e editie van de Inofec Sprint Triatlon die op zondag 23 april 2023 wordt georganiseerd. Dit sportevenement vindt plaats in en rond het centrum van Tielt met aankomst op de markt.
De wedstrijd start om 12u15 met het zwemgedeelte. Nadat de zwemtijden op volgorde gezet worden starten we om 16u30 met fietsen op een uitdagend parcours. Hierna wordt meteen gewisseld naar het lopen. Men kan de lopers 3x per ronde zien op de markt. Dit bevordert de sfeer in onze stad. De afstanden voor deze wedstrijd zijn 500m zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen. Deze wedstrijd start aan het begin van het triatlonseizoen waardoor enkele toppers al hun conditie zullen willen testen. Anderzijds is het ook zeer toegankelijk voor de beginnende triatleet vanwege de korte afstand.


Inofec Sprinttriatlon wordt georganiseerd door het Inofec Triatlon Team Tielt en met medewerking van Stad Tielt.