Het volgend jaar gezin

Deze informatie is niet meer actueel!
Een moeilijke kinderwens & onvruchtbaarheid eerlijk en taboeloos door de ogen van Leander Verdievel, bedenker/scenarist van Gevoel voor tumor. Leander Verdievel (41) werd onvruchtbaar na een slopende kankerbehandeling. Over zijn strijd tegen kanker schreef hij de internationaal bekroonde reeks Gevoel voor tumor. Toen hij nadien met zijn vrouw een kindje wou, wist hij dat het via IVF moe...

Wanneer

  • 16 april ’23 (zo)
    van 10.30 u tot 16.00 u

Waar

naam
CC Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Tickets

marcpiekenot@skynet.be

Info

Een moeilijke kinderwens & onvruchtbaarheid eerlijk en taboeloos door de ogen van Leander Verdievel, bedenker/scenarist van Gevoel voor tumor.

Leander Verdievel (41) werd onvruchtbaar na een slopende kankerbehandeling. Over zijn strijd tegen kanker schreef hij de internationaal bekroonde reeks Gevoel voor tumor. Toen hij nadien met zijn vrouw een kindje wou, wist hij dat het via IVF moest gebeuren met zijn ingevroren zaadcellen. Wat perfect mogelijk was, verzekerde de dokter hen. Kinderspel, zelfs.

17 (!) mislukte IVF-pogingen, een lange adoptieprocedure en maar liefst tien jaar waren uiteindelijk nodig om hun droom in vervulling te laten gaan.

Plots was Leander – na de kankerclub – samen met z'n lief opnieuw lid van een club waar niemand bij wil horen: de kinderwensclub. Maar waarom zijn we daar zo beschaamd over en is er zo'n omerta van onvruchtbaren? Waarom is een moeilijke kinderwens zo'n groot taboe? Net daarom praat Leander in deze lezing met een lach en een traan over zijn hobbelige onvruchtbare hindernissenparcours.

Locatie: De foyer van CC Gildhof - Sint-Michielstraat 9 8700 Tielt

Datum: Zondag 16 april 2023 om 10u30
Deuren open om 10u

Praktisch:
Deelname is kosteloos.
Vooraf inschrijven bij HV Tielt.
E: marcpiekenot@skynet.be
Dit kan tot 12 april 2023