Aarsele In De Wolken

Deze informatie is niet meer actueel!
Wat: Festival op het Dorpsplein van Aarsele (Tielt). De opbrengst gaat integraal naar Boven De Wolken vzw. Op het plein voorzien we frisdranken, bieren, wijn, cava en cocktails aangevuld met frietjes en snacks. Waar: Dorpsplein Aarsele (GPS: Aarsele-Dorp). Wanneer: 20 mei 2023 vanaf 17u00. Het festival start om 17u45. Het einde voorzien we om 1u. Wie: Tibo In De Wolken (Jens De Meyer,...

Wanneer

  • 20 mei ’23 (za)
    van 17.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Dorpsplein
adres
Jan Vinckestraat 38700 Schuiferskapelle (Tielt)

Info

Wat: Festival op het Dorpsplein van Aarsele (Tielt). De opbrengst gaat integraal naar Boven De Wolken vzw. Op het plein voorzien we frisdranken, bieren, wijn, cava en cocktails aangevuld met frietjes en snacks.

Waar: Dorpsplein Aarsele (GPS: Aarsele-Dorp).

Wanneer: 20 mei 2023 vanaf 17u00. Het festival start om 17u45. Het einde voorzien we om 1u.

Wie: Tibo In De Wolken (Jens De Meyer, Sofie Verhelst, Niels De Meyer, Sven Bethuyne, Hanne Van Zele en Jasmien Verhelst).

Met medewerking van: KLJ Aarsele en Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele.

Artiesten
1. Michiel Cnudde (00:00 – 01:00)
Niemand op het plein zal stil staan als Michiel Cnudde zijn DJ kunsten ten berde brengt.
2. DJ Onix (23:00 – 00:00)
Wünderbar, 't Soulistje, D'Oude Posterie, … overal graag gezien voor een dikke fuif.
3. Yves Segers (22:10 – 22:50)
Nederlandstalige leute en plezier op elk podium.
4. Broken Bottle Big Band (20:15 – 21:45)
Partyband die al het goeds uit de ether plukt en er één groot feest van maakt.
5. Kidsdisco (18:30 – 19:30)
Jeugdig entertainment die kinderen van 6 tot 16 jaar op sleeptouw neemt.
6. BlitZ (17:45 – 18:30)
Kinderpopduo die jong en oud kan boeien.
7. DJ Fluppe
Ambiance tussen de bands door
8. DJ Felix (presentator)

Tibo In De Wolken dat zijn Jens De Meyer en Sofie Verhelst met versterking van Niels De Meyer, Jasmien Verhelst, Sven Bethuyne en Hanne Van Zele.

Ons verhaal begint zo'n 5 jaar geleden toen we (Jens en Sofie) trotse sterrenouders werden van Tibo. Na een zwangerschap van 38 weken kwam ons zoontje stil ter wereld, stil maar o zo mooi.
We willen er dan ook ons doel van maken om stil geboren kinderen bespreekbaar te maken in onze maatschappij. Tibo's naam moet uitgesproken worden, hij is ons kind en zal dit ook voor altijd zijn.

Deze gebeurtenis heeft ons dan aangespoord om op 10 november 2018 de eerste editie van Aarsele In De Wolken te organiseren ten voordele van Boven De Wolken. Boven De Wolken is een fantastische vzw die sterrenkindjes gratis fotografeert. Zo kregen wij als ouders prachtige foto's van ons kindje. Foto's die liefde uitstralen, foto's waarop geen enkel detail vergeten wordt, foto's als gezin… Voor vele sterrenouders zijn deze foto's de enige mooie herinnering die ze hebben. Deze worden dan ook bijzonder hard gekoesterd.

We mogen gerust stellen dat de eerste editie een serieus schot in de roos was. Samen met ruim 1700 bezoekers konden we genieten van een prachtige avond in openlucht. Yves Deruyter, Sergio, Dimitri Wouters, BlitZ en anderen speelden het plein meermaals naar de 7de hemel. Onze persoonlijke klapper op de vuurpijl kwam op 22 december. In alle vroegte verschenen we op het podium van “De Warmste Week” in Wachtebeke. Daar mochten we bekend maken dat we € 20 537.31 konden schenken aan Boven De Wolken vzw.

Oorspronkelijk ging we maar 1 editie doen, maar al snel na de eerste editie begon het toch te kriebelen naar een 2de. Op 20 mei gaan we Aarsele Dorp nog eens op zijn kop zetten. Het concept blijft een gezellig openlucht festival op het Aarseelse Dorpsplein. Ook op deze editie kunnen we terug een zeer gevarieerde line-up aanbieden. De liefhebbers van de betere dansplaten kunnen hun dansbenen bovenhalen bij Michiel Cnudde en DJ Onix. Yves Segers zorgt voor de Nederlandstalige meezingers. Toch eerder een fan van de betere pop muziek, dan kunnen we Broken Bottle Big Band alleen maar aanbevelen. De jeugdigen onder ons kunnen zich dan uitleven met een heuse kinderdisco en BlitZ.

Ook op deze editie gaan alle opbrengsten terug naar Boven De Wolken vzw! Je een hele avond amuseren en een goed doel voorzien van steun, wie zegt hier nee tegen?
foto: Aarsele In De Wolken

Categorie

Organisatie

naam
Tibo In De Wolken
Alle activiteiten
Deel deze pagina