Bezoek aan verpakkingsvrije winkel Bokaal

Deze informatie is niet meer actueel!
We brengen een bezoek aan de verpakkingsvrije winkel en krijgen uitleg over het waarom van de werking, de achterliggende motivering om voor bepaalde producten te kiezen alsook de uitleg over de producten zelf. Nadien is er tijd om een drankje en hapje te nuttigen. En voor wie wil, kan er ook nog gewinkeld worden. Vergeet niet om je eigen bokaal of verpakking mee te brengen. Praktisch...

Wanneer

  • 20 april ’23 (do)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
VOC Opstap vzw
adres
Bruggestraat 19 8700 Tielt

Info

We brengen een bezoek aan de verpakkingsvrije winkel en krijgen uitleg over het waarom van de werking, de achterliggende motivering om voor bepaalde producten te kiezen alsook de uitleg over de producten zelf. Nadien is er tijd om een drankje en hapje te nuttigen. En voor wie wil, kan er ook nog gewinkeld worden. Vergeet niet om je eigen bokaal of verpakking mee te brengen.

Praktisch: Inschrijven via mail naar activiteiten@gezinsbond-tielt.be met vermelding van uw naam en lidnummer. Opgelet: deze activiteit staat open voor maximum 25 personen.
Inschrijving is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag op rekening BE17 7775 9799 9521 (Gezinsbond VZW afdeling Tielt) met vermelding van naam, (eventueel) lidnummer en het aantal personen.