Arend Delabie

Deze informatie is niet meer actueel!
Arend Delabie is een jonge (20) bedroom producer/songwriter uit Kortrijk, die nu voor het eerst uit die bedroom komt met zijn intrigerende songs. Arend weet hoe hij met een frisse melodie, een clevere hook of een goed getimede break een beklijvende song kan schrijven: 'talent' heet dat in het jargon. Hij verzamelt nu een team rond zich om dat talent en potentieel verder te stimuleren en...

Wanneer

  • 01 februari ’24 (do)
    van 20.30 u

Prijs

€ 16,00 (+65j - 14,00 euro, -26j - 8,00 euro, Abonnementen met minstens 5 voorstellingen - 14,00 euro)

Waar

naam
Keldertheater
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://gildhof.be

Info

Arend Delabie is een jonge (20) bedroom producer/songwriter uit Kortrijk, die nu voor het eerst uit die bedroom komt met zijn intrigerende songs. Arend weet hoe hij met een frisse melodie, een clevere hook of een goed getimede break een beklijvende song kan schrijven: 'talent' heet dat in het jargon. Hij verzamelt nu een team rond zich om dat talent en potentieel verder te stimuleren en ontwikkelen. Ondertussen doet hij de nodige 'kilometers' op onze Vlaamse concertpodia: zo mocht Arend al openen voor The Haunted Youth (try-out Dour), Marble Sounds (Cactus Muziekclub) en Mooneye (Charlatan), en deed dat telkens met brio!


Nog een fijn wist-je-datje: Arend woont in dezelfde straat waar Maarten Devoldere van Balthazar en Warhaus opgroeide. Als dàt geen goed voorteken is!