Stabiel. - (AFGELAST)

Deze informatie is niet meer actueel!
'Stabiel.' is de vijfde zaalshow van Steven Mahieu. Met zijn debuutshow 'Mahieustueus' won Steven Mahieu meteen de jury- én publieksprijs op Humorologie. Daarna volgden 'Maniak', 'Zonder Filter' en 'Full Contact Tour'. Die werden altijd met vier sterren onthaald in de pers. Steven acteert ook hoe langer hoe meer. Als acteur is hij vooral bekend als buurman Arne in de humorreeks Chan...

Wanneer

  • 20 januari ’24 (za)
    van 20.30 u

Prijs

€ 22,00 (+65j - 20,00 euro, -26j - 20,00 euro, Abonnementen met minstens 5 voorstellingen - 20,00 euro)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://gildhof.be

Info

'Stabiel.' is de vijfde zaalshow van Steven Mahieu.


Met zijn debuutshow 'Mahieustueus' won Steven Mahieu meteen de jury- én publieksprijs op Humorologie. Daarna volgden 'Maniak', 'Zonder Filter' en 'Full Contact Tour'. Die werden altijd met vier sterren onthaald in de pers.


Steven acteert ook hoe langer hoe meer. Als acteur is hij vooral bekend als buurman Arne in de humorreeks Chantal. Daarnaast kon je hem ook al zien in Nonkels, Doe Zo Voort en Onder Vuur.


“Intussen bereikt hij met zijn comedy steeds meer mensen. Voor een comedian die nooit op tv komt, is dat opmerkelijk.” – (De Standaard - over Full Contact Tour - ★★★★)


“Full Contact Tour is een bijzonder hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden en de dood” (De Morgen - over Full Contact Tour)


“Het theatrale laat hij achterwege, hij glipt op het podium, ratelt door zijn microfoon en bedwelmt zijn publiek. Met succes, met gelach en met applaus.” – (De Redactie - over Zonder Filter - ★★★★)