Dromers - NIEUWE DATUM

Deze informatie is niet meer actueel!
Lente en beroering hangen in de lucht. Drie personages wensen zich echter terug te trekken in een cocon van winters duister; hun huis midden in de stad vormt een vacuüm waarbinnen ze bouwen aan hun eigen droomwereld. Hun spel wordt bepaald door erotische gevoelens, gedeelde obsessies en onderlinge krenking, dit alles in steeds wisselende constellaties. Maar ook zij slagen er niet in de ...

Wanneer

  • 10 januari ’24 (wo)
    van 20.30 u

Prijs

€ 18,00 (+65j - 16,00 euro, -26j - 9,00 euro, Abonnementen met minstens 5 voorstellingen - 16,00 euro)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://gildhof.be

Info

Lente en beroering hangen in de lucht. Drie personages wensen zich echter terug te trekken in een cocon van winters duister; hun huis midden in de stad vormt een vacuüm waarbinnen ze bouwen aan hun eigen droomwereld. Hun spel wordt bepaald door erotische gevoelens, gedeelde obsessies en onderlinge krenking, dit alles in steeds wisselende constellaties. Maar ook zij slagen er niet in de realiteit buiten de deur te houden. Tenslotte valt hun paradijs ten prooi aan de ommekeer; het tragische einde wordt ingeluid.

WOLF WOLF is een spelers-makers-collectief dat eerder al nieuwe theaterbewerkingen maakte van Who's afraid of Virginia Woolf? (2019) en Voorjaarsontwaken (2022). Beide voorstellingen werden geselecteerd voor Het TheaterFestival (2020 en 2023). Voor Voorjaarsontwaken mocht WOLF WOLF dit jaar de prijs voor 'Meest gewaardeerde samenspel' van De Acteursgilde in ontvangst nemen.

Voor Dromers werkt het collectief samen met acteur Timo Sterckx (Krapp).


16+

Van en met: Naomi van der Horst, Imke Mol, Timo Sterckx


Van en zonder: Pjotr Durlet (stage), Mitch Van Landeghem, Flor Van Severen


Scenografie en Licht: Gilles Pollak


Muziek: Gilles Vandecaveye-Pinoy en Cesar De Sutter-Pinoy


Kostuum: Alexis Gerlach


Eindregie: Jan Bijvoet


Productie: Ella Bal


Co-productie: Per Podium


Tourneeplanning en promotionele ondersteuning: Thassos 


Met dank aan: Compagnie Cecilia, Theater Zuidpool, NTGent, Schouwburg Corso, de Vlaamse Gemeenschap, DeAuteurs, Sabam en Met de steun van de taxshelter van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka, Leontien Allemeersch, Daan Borloo


Met artistieke en aanstekelijke dank aan: The Dreamers (Bernardo Bertolucci), Heilige onschuld (Gilbert Adair), Die vreselijke kinderen (Jean Cocteau).