Anatomie d’une chute

Deze informatie is niet meer actueel!
Het is nog maar voor de derde keer dat een vrouwelijke cineaste de Gouden Palm wegkaapte in Cannes. Justine Triet schreef en regisseerde dit voortreffelijke rechtbankdrama. Samuel wordt dood aangetroffen in de sneeuw buiten het afgelegen chalet waar hij woonde met zijn vrouw Sandra, een Duitse schrijfster, en hun slechtziende 11-jarige zoon Daniel. Een onderzoek leidt tot de conclusie...

Wanneer

  • 25 oktober ’23 (wo)
    van 20.00 u

Prijs

€ 7,00 (+65j - 5,00 euro, -26j - 5,00 euro)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://gildhof.be

Info

Het is nog maar voor de derde keer dat een vrouwelijke cineaste de Gouden Palm wegkaapte in Cannes. Justine Triet schreef en regisseerde dit voortreffelijke rechtbankdrama.


Samuel wordt dood aangetroffen in de sneeuw buiten het afgelegen chalet waar hij woonde met zijn vrouw Sandra, een Duitse schrijfster, en hun slechtziende 11-jarige zoon Daniel. Een onderzoek leidt tot de conclusie van 'verdachte dood': het is onmogelijk om zeker te weten of Samuel zelfmoord pleegde of vermoord werd. Sandra wordt aangeklaagd en we volgen haar proces dat de relatie van het paar uit elkaar trekt. De blinde zoon Daniel zit gevangen in het midden. Tussen het proces en hun gezinsleven eisen twijfels hun tol van de moeder-zoonrelatie.
Van: Justine Triet


Met: Sandra Hüller, Swann Arlaud, Solàn Machado Graner, Antoine Reinartz en Samuel Theis


F/2023/150 min.

foto: anatomie2.jpg foto: anatomie.jpg foto: anatomie.jpg

Categorie

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Gildhof
Alle activiteiten
Deel deze pagina