Fotografiecircuit: Last day of magic

Deze informatie is niet meer actueel!
In de expo 'Last day of magic' gaat David Somers zijn kenmerkende stijl verder onderzoeken en uitvergroten. Het betreft dan ook een serie die altijd in evolutie is en waarvan hier de voorlopige hoogtepunten te zien zijn. David Somers zoekt de chaos in het alledaagse leven en tracht met zijn camera terug orde te scheppen door deze strak in beeld te brengen. Het eindresultaat lijkt geën...

Wanneer

  • 12 februari ’24 (ma)
    van 09.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://gildhof.be

Info

In de expo 'Last day of magic' gaat David Somers zijn kenmerkende stijl verder onderzoeken en uitvergroten. Het betreft dan ook een serie die altijd in evolutie is en waarvan hier de voorlopige hoogtepunten te zien zijn.


David Somers zoekt de chaos in het alledaagse leven en tracht met zijn camera terug orde te scheppen door deze strak in beeld te brengen. Het eindresultaat lijkt geënsceneerd maar dat is het nooit.
Mensen zijn amper te zien op zijn beelden of spelen slechts een bijrol. Hun aanwezigheid ligt vooral in de zaken die ze creëren of net achterlaten: gebouwen, objecten, structuren. Taferelen die zich letterlijk als figuurlijk afspelen aan de achterkant van de samenleving brengt hij op deze manier naar de voorgrond.
Met die aanpak wilt hij de vraag oproepen of hier dan net schoonheid of lelijkheid in schuilt. De antwoorden liggen misschien in de blik op de wereld van iemand die zijn laatste dag beleefd, zijn 'Last day of magic', zoeken waar kan.


David Somers (Antwerpen, 1986) is een kunstenaar gevestigd in Antwerpen. Na een aantal selecties voor groepstentoonstellingen betreft dit de eerste solo- expo waar zijn werk te bewonderen zal zijn.Open ma, di, woe, vrij van 9.00 tot 12.00 en 13.30 tot 17.00 uur, do van 09.00 tot 12.00 en 13.30 tot 18.00 uur / 1 uur voor de voorstellingen

foto: DAVID 1.jpg foto: DAVID3small-1200x795.jpg foto: DAVID 2.jpg

Categorie

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Gildhof
Alle activiteiten
Deel deze pagina