Jackie

Deze informatie is niet meer actueel!
DISCLAIMER: in deze voorstelling wordt, naast Nederlands, ook Engels gesproken . Vorig seizoen verraste actrice en theatermaker Lien Wildemeersch vriend en vijand met vijf staande ovaties bij evenveel voorstellingen. Haar eerste eigen theaterproject, Jackie, was meteen een schot in de roos. Veertien jaar lang verdiepte Lien zich in het leven en de persoon van Jacqueline du Pré. ...

Wanneer

  • 08 november ’23 (wo)
    van 20.30 u tot 22.00 u
  • 15 november ’23 (wo)
    van 20.30 u tot 22.00 u
  • 01 februari ’24 (do)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 18,00 (Kortingstarief (65+, oKo-lid, lerarenkaart - 16,00 euro, Groepstarief (vanaf 15 pers.) - 16,00 euro, Kansentarief - 2,00 euro)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 40 62 90
info@malpertuis.be
website
https://tickets.malpertuis.be

Contact

Telefoon
051 40 62 90
info@malpertuis.be
website
https://www.malpertuis.be

Info

DISCLAIMER: in deze voorstelling wordt, naast Nederlands, ook Engels gesproken.


Vorig seizoen verraste actrice en theatermaker Lien Wildemeersch vriend en vijand met vijf staande ovaties bij evenveel voorstellingen. Haar eerste eigen theaterproject, Jackie, was meteen een schot in de roos.
Veertien jaar lang verdiepte Lien zich in het leven en de persoon van Jacqueline du Pré. Al die tijd droeg ze Jackie met haar mee als compagnon de route. De Britse celliste werd haar muze, haar bron van inspiratie en ze navigeert sindsdien door het leven met Jackie als kompas.


Eindelijk kan Lien de intensieve band die ze met de muzikante opbouwde — over de grenzen van de dood heen —delen met een publiek. Het is een band die drijft op het belang van troost en humor, een onmetelijke liefde voor muziek en een onvoorwaardelijke lust for life. Jackie is dan ook geen biografie van Jacqueline du Pré, maar een zoektocht naar wat ons als mens verbindt en naar wat je kunt dragen in de soms gruwelijke onvoorspelbaarheid van het leven. 


Met steun van de Vlaamse Gemeenschap
Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Overheid via Flanders Tax Shelter.


PRODUCTIE Theater Malpertuis
IDEE EN SPEL Lien Wildemeersch
DRAMATURGIE Daan Borloo
COACH Renée Goethijn
BEWEGINGSCOACH Bérengère Bodin
KOSTUUM Jana Roos
LICHT EN GELUID Rik Teunis
OUTSIDE EYE Alain Platel