Winterdriedaagse Oostvaardersplassen

Deze informatie is niet meer actueel!
Winteruitstap naar de Biesbosch, de Oostvaardersplassen en een stukje Veluwe! (27 tot 29 december 2023). Een feest voor de winterse natuurliefhebber. 's Winters ontvluchten de vogels massaal het koude noorden en zakken af naar het warmere zuiden. Het warmere zuiden, dat is bij ons. Misschien met vriestemperaturen, maar toch niet zo koud als helemaal daarboven. Deze grote aantallen voge...

Wanneer

  • 27 december ’23 (wo)
    van 08.00 u tot 23.59 u
  • 28 december ’23 (do)
    van 00.01 u tot 23.59 u
  • 29 december ’23 (vr)
    van 00.01 u tot 17.00 u

Waar

naam
Startplaats wordt medegedeeld na inschrijving
adres
Wordt meegedeeld na inschrijving 8700 Tielt

Info

Winteruitstap naar de Biesbosch, de Oostvaardersplassen en een stukje Veluwe! (27 tot 29 december 2023).

Een feest voor de winterse natuurliefhebber. 's Winters ontvluchten de vogels massaal het koude noorden en zakken af naar het warmere zuiden. Het warmere zuiden, dat is bij ons. Misschien met vriestemperaturen, maar toch niet zo koud als helemaal daarboven. Deze grote aantallen vogels vinden we rond open water. Water dat niet bevroren is en waar naar eten gezocht kan worden.

Dit jaar maken we er een driedaagse van. We rijden richting Nunspeet. Op dag 1 wordt het hoogtepunt een bezoek aan de Biesbosch. Even googelen en je weet dat daar meer dan alleen maar zeearenden te zien zijn.

Dag 2 brengen we door aan de Oostvaardersplassen. 't Zijn de kortste dagen van het jaar en we zullen waarschijnlijk tijd te kort hebben. Even googelen en je weet dat daar meer dan alleen maar paarden te zien zijn.

Dag 3, de laatste dag alweer, is voor de Veluwe. Op de terugweg houden we halt in de Veluwe. Even googelen en je weet dat de Veluwe meer te bieden heeft dan purperen hei..Kortom, drie keer topnatuur in drie dagen.

Wil je erbij zijn, dat kan. We vertrekken woensdag 27 december 's morgens en zijn terug op vrijdagavond 29 december. We gaan met mini busjes en beperken het aantal deelnemers tot 27. We verblijven in een groepsaccommodatie: er is een gezamenlijke ruimte en er zijn 5 chaletjes voor 5 of 6 personen.

Benodigdheden: verrekijkers en telescopen

Deelnameprijs: Alles is inbegrepen en de richtprijs (afhankelijk van het aantal deelnemers) bedraagt 200 euro.

Inschrijven : liefst zo rap mogelijk en VÓÓR 1 DECEMBER 2023 door overschrijving van 50 euro op rekening

BE08 7386 0137 9713 op naam van Marc Cassaert met vermelding 'Winter-driedaagse Oostvaardersplassen'.

Stuur ook spoedig een mailtje naar marc.cassaert@detorenvalk.be. Dan houden we je op de hoogte. Zo ben je zeker dat je er bij zal zijn en geef je de organisatie de tijd om alles voor te bereiden.

Contact: marc.cassaert@detorenvalk.be of bel naar 051 74 75 91.

Omdat de plaatsen beperkt zijn en we de prijs zo laag mogelijk willen houden, wordt 20 euro in rekening gebracht, indien na inschrijving afgezegd wordt zonder geldige reden.