Wereldbreidag : Handwerkclub De Bib

Deze informatie is niet meer actueel!
Zaterdag 8 juni 2024 is het Wereldbreidag. Vorig jaar was dit het startschot om een Handwerkclub op te richten in de bibliotheek. Jullie pikten dit samen handwerken maar al te graag op. Dit jaar vieren we de eerste verjaardag van de Handwerkclub op Wereldbreidag. Op 8 juni (de tweede zaterdag van de maand) is iedereen welkom om te komen handwerken in de bib. Het is een moment om aan j...

Wanneer

  • 08 juni ’24 (za)
    van 09.00 u tot 12.00 u

Waar

naam
Openbare bibliotheek Tielt
adres
Lakenmarkt 98700 Tielt

Info

Zaterdag 8 juni 2024 is het Wereldbreidag. Vorig jaar was dit het startschot om een Handwerkclub op te richten in de bibliotheek. Jullie pikten dit samen handwerken maar al te graag op. Dit jaar vieren we de eerste verjaardag van de Handwerkclub op Wereldbreidag. Op 8 juni (de tweede zaterdag van de maand) is iedereen welkom om te komen handwerken in de bib. Het is een moment om aan je eigen creatie te breien, weven, haken, borduren of naaien. Tijdens het handwerken kan je gezellig babbelen en handwerktips uitwisselen. Beginner of gevorderd, jong of oud, iedereen is vrijblijvend, zonder reservatie, welkom met haak- en breiwerk of een ander handwerk waarmee zij/hij bezig is.

De nadruk ligt op gezellig samen je handwerk uitoefenen onder het genot van een kopje koffie of thee en een stukje verjaardagstaart.