Food.Film.Fest - The Milk System

Deze informatie is niet meer actueel!
Op donderdagavond 30 november om 19u30 organiseren vzw WOP!, Wervel en Oxfam- Wereldwinkel Tielt een inspirerende avond in 't Gildhof, in het kader van Food.Film.Fest. Food.Film.Fest is een filmfestival met vertoningen over heel Vlaanderen. Met een interessante, prikkelende waaier aan films, willen de organisatoren zoveel mogelijk burgers inspireren over hoe voedsel anders kan. We draaie...

Wanneer

  • 30 november ’23 (do)
    van 19.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 4,00

Waar

naam
Cultureel Centrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Contact

vzwwop@gmail.com

Info

Op donderdagavond 30 november om 19u30 organiseren vzw WOP!, Wervel en Oxfam- Wereldwinkel Tielt een inspirerende avond in 't Gildhof, in het kader van Food.Film.Fest.
Food.Film.Fest is een filmfestival met vertoningen over heel Vlaanderen. Met een interessante, prikkelende waaier aan films, willen de organisatoren zoveel mogelijk burgers inspireren over hoe voedsel anders kan. We draaien de film "The Milk System", vertellen vooraf iets over het waarom, en laten ons aansluitend inspireren door gedreven spreker Ronald Van Marlen (Klimaatactivist en expert biolandbouw). Napraten doen we met een hapje en drankje in de bar. Meer info op https://fb.me/e/6YnJyZflb.
Deelnameprijs: 4 euro per persoon (ter plekke).
foto: flyer Food.Film.Fest

Categorie

Organisatie

naam
vzw WOP!
Alle activiteiten
Deel deze pagina