De Notenkraker

Deze informatie is niet meer actueel!
De leukste tijd van het jaar is weer bijna daar. De sprankelende feestdagen komen stilaan dichterbij. Onder de rijkelijk versierde kerstboom liggen talloze blinkende pakjes klaar. Wie weet krijgt u dit jaar wel een houten notenkraker. Stel u voor dat deze 's nachts op magische wijze tot leven komt en uiteindelijk uw wonderlijke droomprins blijkt te zijn. Dit overkwam namelijk Clara Stahl...

Wanneer

  • 29 december ’23 (vr)
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

€ 20,00 (Kinderen <12jaar - 12,00 euro)

Waar

naam
Europahal
adres
Generaal Maczekplein 58700 Tielt

Tickets

kaarten@jettielt.be

Contact

Telefoon
0496.49.19.00

Info

De leukste tijd van het jaar is weer bijna daar. De sprankelende feestdagen komen stilaan dichterbij. Onder de rijkelijk versierde kerstboom liggen talloze blinkende pakjes klaar. Wie weet krijgt u dit jaar wel een houten notenkraker. Stel u voor dat deze 's nachts op magische wijze tot leven komt en uiteindelijk uw wonderlijke droomprins blijkt te zijn. Dit overkwam namelijk Clara Stahlbaum in het verhaal van de Notenkraker, gebaseerd op de muziek van Tsjaikovski.

Op vrijdagavond 29 december 2023 brengt JET Symphonic Band 'De Notenkraker'. Bereid u voor op een magische avond gevuld met ballet en muziek. Het muzikale deel neemt JET voor zijn rekening en dit onder leiding van dirigent Wim Belaen. Ballet attitude voorziet de notenkraker van een balletuitvoering. Daarnaast staan op het programma ook nog andere muzikale werken zoals 'Song of Hope', 'Charlie Chaplin', 'Madrigalum', 'Danse Bacchanale' en 'First Suite'.

JET verwelkomt u met veel goesting op vrijdagavond 29 december om 20.00 uur in de Europahal. Wil u deze fantastische combinatie van live muziek en dans niet missen? Tickets zijn te verkrijgen via kaarten@jettielt.be of via 0496.49.19.00. Tickets kosten 20 euro voor volwassenen en 12 euro voor kinderen onder de 12 jaar.