Straffe Koffie

Een nieuwe en unieke reeks boeiende gesprekken op donderdagnamiddag in Theater Malpertuis, dat is straffe koffie! Wim Vanseveren praat met drie bekende personen die recent hun beroepsloopbaan afsloten. In een tijd waarin de media enkel mikken op beknopte quotes, maken we weldadig tijd voor een indringend interview - deels anekdotisch, deels beschouwend. De loopbaan van de gesprekspartn...

Wanneer

  • 21 maart ’24 (do)
    van 14.30 u tot 17.00 u

Prijs

€ 20,00

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Contact

Telefoon
051 40 62 90
info@malpertuis.be
website
https://www.malpertuis.be/

Info

Een nieuwe en unieke reeks boeiende gesprekken op donderdagnamiddag in Theater Malpertuis, dat is straffe koffie!

Wim Vanseveren praat met drie bekende personen die recent hun beroepsloopbaan afsloten. In een tijd waarin de media enkel mikken op beknopte quotes, maken we weldadig tijd voor een indringend interview - deels anekdotisch, deels beschouwend. De loopbaan van de gesprekspartner staat centraal, maar vaak blijkt de gast, ondanks zijn drukke leven, ook nog tal van andere interesses te hebben.

Vanaf 14u30 is er koffie en taart in de gezellige foyer van Malpertuis. Om 15u30 vindt het interview plaats in de theaterzaal. Nadien is er nog gelegenheid tot napraten in de foyer. De opbrengst van de namiddag komt ten goede aan de productionele werking van Theater Malpertuis.

Op donderdag 21 maart 2024 vertelt Paul Bekaert hoe het leven van een mensenrechtenadvocaat eruit ziet.

Met dank aan Het Nieuwsblad en De Roede van Tielt