Poëzietenttoonstelling 'Ademtochten'

Deze informatie is niet meer actueel!
Poëzie en linnen verweven tot een unieke tentoonstelling. “Ademtochten” toont een verzameling poëzie waar telkens een vleugje adem in verwerkt is. 12 dichters waaronder Bart Moeyaert, Geert de Kockere, Ann Dewulf e.a. stelden elk een werk ter beschikking om geborduurd tentoongesteld te worden. Letterlijk en figuurlijk, poëzie als rode draad doorheen het weefsel van het leven. Ann Beno...

Wanneer

  • 15 januari ’24 (ma)
    van 00.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Openbare bibliotheek Tielt
adres
Lakenmarkt 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051/42.82.10
bibliotheek@tielt.be

Info

Poëzie en linnen verweven tot een unieke tentoonstelling.

“Ademtochten” toont een verzameling poëzie waar telkens een vleugje adem in verwerkt is. 12 dichters waaronder Bart Moeyaert, Geert de Kockere, Ann Dewulf e.a. stelden elk een werk ter beschikking om geborduurd tentoongesteld te worden. Letterlijk en figuurlijk, poëzie als rode draad doorheen het weefsel van het leven.

Ann Benoot combineert haar liefde voor poëzie en creatief handwerk door o.a. gedichten met de hand op linnen kleding te borduren. Ze kiest als canvas bewust voor linnen omdat dit textiel het dichtst bij de natuur staat en ze recycleert hiervoor kledingstukken uit de kringwinkel om hen op deze manier een bijzonder tweede leven te geven.


Expo vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek