Kijk uit in de praktijk - opfrissing verkeer

Deze informatie is niet meer actueel!
Kijk uit in de praktijk - opfrissing verkeer Onthaal vanaf 18u30. Einde voorzien rond 22u. Tijdens deze interactieve voordracht neemt 1ste inspecteur en verkeersspecialist Stefaan Vandamme ons op sleeptouw doorheen het verkeersreglement. Als voetganger, fiets of autobestuurder komen we dagdagelijks met het verkeer in aanraking. De laatste jaren is er zodanig veel gewijzigd en bijg...

Wanneer

  • 29 februari ’24 (do)
    van 19.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 7,00

Waar

naam
in de cafetaria van de Europahal
adres
Generaal Maczekplein 78700 Tielt

Info

Kijk uit in de praktijk - opfrissing verkeer
Onthaal vanaf 18u30. Einde voorzien rond 22u.
Tijdens deze interactieve voordracht neemt 1ste inspecteur en verkeersspecialist Stefaan Vandamme ons op sleeptouw doorheen het verkeersreglement.

Als voetganger, fiets of autobestuurder komen we dagdagelijks met het verkeer in aanraking. De laatste jaren is er zodanig veel gewijzigd en bijgekomen in het verkeersreglement waardoor een opfrissing misschien wel eens nodig is. De wegcode is een heel ruim gegeven. Niet alleen jonge weggebruikers, maar ook mensen die al lang geleden hun rijbewijs behaalden, hebben nood aan verkeerseducatie.

In een aangename sfeer worden we aan de hand van een presentatie met veel foto's op de hoogte gebracht van de belangrijkste weetje en wijzigingen in het verkeersland. Er is tijd voor vraag en antwoord. Tussenin wordt er een pauze voorzien.

Inschrijven via mail naar activiteiten@gezinsbond-tielt.be met vermelding van je naam en lidnummer van je gezin.
inschrijving is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag op rekening BE17 7775 9799 9521 (Gezinsbond VZW afdeling Tielt) met vermelding van "voordracht opfrissing verkeer + naam + aantal personen".