Kookworkshop voor en door kinderen

Deze informatie is niet meer actueel!
Kookworkshop voor en door kinderen. Heb je zin om eens zelf een lekker menuutje te leren klaarmaken? En hou je van een feestje? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! In kleine groepjes maak je een gerechtje klaar om dan achteraf samen met de groep te kunnen proeven. Carnaval is het centrale thema tijdens deze leuk activiteit. En wie weet, maak je dit daarna wel eens thuis klaar ...

Wanneer

  • 24 februari ’24 (za)
    van 10.00 u tot 13.30 u

Prijs

€ 25,00

Waar

naam
in de kookklas van het Sint-Jozefsinstituut
adres
Oude Stationstraat8700 Tielt

Info

Kookworkshop voor en door kinderen.
Heb je zin om eens zelf een lekker menuutje te leren klaarmaken? En hou je van een feestje? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

In kleine groepjes maak je een gerechtje klaar om dan achteraf samen met de groep te kunnen proeven. Carnaval is het centrale thema tijdens deze leuk activiteit. En wie weet, maak je dit daarna wel eens thuis klaar voor je mama of papa. Zou dat niet leuk zijn?

Wat breng je mee?
- keukenshortje
- bewaardoosjes voor eventuele restjes
- koksmuts :-)

Voor wie? Voor kinderen van het 3de tot het 6de leerjaar (9 tot 12 jaar).

Inschrijven via mail naar activiteiten@gezinsbond-tielt.be met vermelding van de naam en het geboortejaar van je kind en lidnummer van je gezin.
Inschrijving is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag op rekening BE17 77759799 9521 (Gezinsbond VZW afdeling Tielt) met vermelding van "kookworkshop + naam van je kind".