Paaseierenraap

Deze informatie is niet meer actueel!
Paaseierenraap Goed nieuws! De paashaas liet ons al een bericht na dat hij ook dit jaar van de partij zal zijn om overheerlijke paaseitjes rond te strooien. Kom op paaszondag langs om eitjes te rapen en breng zeker je versierd paasmandje mee. Misschien is het ook een goed idee om stevige schoenen of laarzen aan te doen. De paaseierenraap gebeurt in leeftijdsgroepen. Per groep krij...

Wanneer

  • 31 maart ’24 (zo)
    van 10.00 u tot 12.00 u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
in de weide van familie De Jaegher
adres
Burggraaf Vande Vyverelaan 34 8700 Tielt

Info

Paaseierenraap

Goed nieuws! De paashaas liet ons al een bericht na dat hij ook dit jaar van de partij zal zijn om overheerlijke paaseitjes rond te strooien. Kom op paaszondag langs om eitjes te rapen en breng zeker je versierd paasmandje mee. Misschien is het ook een goed idee om stevige schoenen of laarzen aan te doen.

De paaseierenraap gebeurt in leeftijdsgroepen. Per groep krijgen de kinderen de kans om in de weide de eieren te rapen. Na het rapen heeft de paashaas nog een zakje chocolade voor elk kind.

Vergeet niet dat de paashaas van leuke tekening houdt! :-)

Voor wie? Voor iedereen vanaf 1 jaar t.e.m. 12 jaar (6de leerjaar).

Inschrijven via mail naar activiteiten@gezinsbond-tielt.be met vermelding van de naam en het geboortejaar van je kind (of kinderen) en lidnummer van je gezin.
Inschrijving is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag op rekening van BE17 7775 9799 9521 (Gezinsbond VZW afdeling Tielt) met vermelding van "paaseierenraap + naam + aantal personen".