Uniek optreden met live orkest - Geena Lisa & Peter Vanlaet (mama's jasje)

Deze informatie is niet meer actueel!
Koninklijke stadsharmonie De Goede Vrienden Tielt (ism harmonie Sint-Jan Marke) pakt in 2024 opnieuw uit met een fantastisch project. Het orkest en dirigent, Bart Feys, nodigt U met trots uit voor dit uniek live concert met maar liefst 2 gastzangers! Dit op zaterdag 13 april om 20 u in het Gildhof Tielt. Tijdens het eerste deel brengt Geena Lisa een gevarieerd repertoire m...

Wanneer

  • 13 april ’24 (za)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 28,00 (VIP tarief - 50,00 euro)

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Contact

info@degoedevrienden.com

Info


Koninklijke stadsharmonie De Goede Vrienden Tielt (ism harmonie Sint-Jan Marke) pakt in 2024 opnieuw uit met een fantastisch project. Het orkest en dirigent, Bart Feys, nodigt U met trots uit voor dit uniek live concert met maar liefst 2 gastzangers! Dit op zaterdag 13 april om 20 u in het Gildhof Tielt.


Tijdens het eerste deel brengt Geena Lisa een gevarieerd repertoire met disco en funk, zoals "It's Raining Men", "River Deep Mountains High" maar ook het rustige genre komt aan bod met "Dag vreemde man" en You've Got a Friend".


In het tweede deel stellen we graag Peter Vanlaet voor van Mama's Jasje. Hits als "Als de dag van toen", "Teken van leven" en "Het is over", zijn klassiekers die iedereen zal herkennen. Maar ook recentere nummers uit het programma Liefde voor muziek zullen aan bod komen.


Kom meegenieten van een spetterende avond met voor elk wat wils.
Tickets (€28) zijn te verkrijgen via www.gildhof.be


enkel nog tickets op het balkon (parterre uitverkocht)VIP tickets zijn UITVERKOCHT !