Slotconcert Mini Play-In

Deze informatie is niet meer actueel!
Beleef de Magie van Muziek bij het Slotconcert van de Mini Play-In! Maak deel uit van een betoverende muzikale avond georganiseerd door de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele. We nodigen u hartelijk uit voor het hoogtepunt van onze jaarlijkse Mini Play-In: een schitterend slotconcert dat de talenten van jeugdige muzikanten uit Aarsele en omstreken in de schijnwerpers z...

Wanneer

  • 13 april ’24 (za)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 8,00 (-12 jaar - 0,00 euro)

Waar

naam
Parochiezaal Aarsele
adres
Jules van Ooststraat 148700 Aarsele (Tielt)

Info

Beleef de Magie van Muziek bij het Slotconcert van de Mini Play-In!


Maak deel uit van een betoverende muzikale avond georganiseerd door de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele. We nodigen u hartelijk uit voor het hoogtepunt van onze jaarlijkse Mini Play-In: een schitterend slotconcert dat de talenten van jeugdige muzikanten uit Aarsele en omstreken in de schijnwerpers zet.


Datum: Zaterdag 13 april.
Tijd: 20:00 uur.
Locatie: Parochiezaal (Jules van Ooststraat 14), Aarsele.
Kaarten: € 8 ADD, gratis voor kinderen -12 jaar.


Na twee dagen intensief repeteren, zijn onze jonge muzikanten klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Het slotconcert belooft een wervelende voorstelling te worden vol muzikale hoogtepunten, waar de passie en het harde werk van deze getalenteerde jonge artiesten tot uiting komen.


Kaarten zijn enkel beschikbaar aan de deur voor slechts €8 en we zijn verheugd om kinderen onder de 12 jaar gratis toegang te bieden. Dit is een prachtige kans om jong talent te ondersteunen, te genieten van fantastische muziek en deel uit te maken van een hechte gemeenschap die de kunsten viert.


Mis deze magische avond niet! Ervaar de harmonie en het enthousiasme van het slotconcert van de Mini Play-In. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen een avond vol muzikale verrassingen te beleven.


Kom en laat u meevoeren door de muziek!