Toeristische ommetjes met gids

Ontdek de stad Tielt het hele jaar door aan de hand van verschillende thema's! De stad heeft alles in huis om op een verrassende manier op ontdekkingstocht te gaan. Van maart tot en met oktober worden er verschillende begeleide ommetjes georganiseerd in Tielt en deelgemeenten door de gediplomeerde gidsen van de Tieltse Gidsenkring, zowel wandelingen als fietstochten! Nieuw in 2024! ...

Wanneer

  • 17 maart ’24 (zo)
    van 00.00 u

Waar

naam
Markt Tielt
adres
Markt 138700 Tielt

Info

Ontdek de stad Tielt het hele jaar door aan de hand van verschillende thema's! De stad heeft alles in huis om op een verrassende manier op ontdekkingstocht te gaan.
Van maart tot en met oktober worden er verschillende begeleide ommetjes georganiseerd in Tielt en deelgemeenten door de gediplomeerde gidsen van de Tieltse Gidsenkring, zowel wandelingen als fietstochten!


Nieuw in 2024! We voorzien ook begeleide gidsbeurten met de Tieltse paardentram!Registreren voor de ommetjes is verplicht.

Je kan ook contact opnemen met het Stadspunt, Markt 13, stadspunt@tielt.be of 051 42 81 11.


Voor wandelingen en fietstochten zijn maximum 25 deelnemers toegelaten, bij een begeleid bezoek aan de Hallentoren maximum 20 en bij een tocht met de paardentram maximum 12 deelnemers.


Als de datum van jouw keuze volgeboekt is, kom je op een wachtlijst.


Toch liever iets op maat voor jouw groep?
Dan kan je contact opnemen met Visit Tielt, Markt 13, via visit@tielt.be of 051 42 81 79.