Atelier in beeld: Eefje Verbeke

Deze informatie is niet meer actueel!
Ga langs bij Eefje Verbeke tijdens Atelier in beeld. Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om ateliers in jouw buurt te ontdekken. Atelier in beeld is een project van Kunstwerkt. Ik ben Eefje. Het grootste deel van de week geef ik groepssessies als creatief therapeut aan mensen met een verslavingspr...

Wanneer

  • 04 mei ’24 (za)
    van 11.00 u tot 18.00 u
  • 05 mei ’24 (zo)
    van 11.00 u tot 18.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Eefje Verbeke
adres
Tramstraat 78700 Tielt

Info

Ga langs bij Eefje Verbeke
tijdens Atelier in beeld.

Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om ateliers in jouw buurt te ontdekken.

Atelier in beeld is een project van Kunstwerkt.

Ik ben Eefje. Het grootste deel van de week geef ik groepssessies als creatief therapeut aan mensen met een verslavingsproblematiek. Daarnaast ben ik vooral bezig met mijn eigen 'verslaving' : Creatieve projectjes! Zowel voor mezelf als in opdracht voor anderen ben ik altijd wel ergens aan bezig. Wat ik maak en doe valt niet onder 1 specifieke noemer. Het gaat van gigantisch grote schilderijen op canvas tot het ontwerpen van geboortekaartjes, schrijven van gedichten, illustraties voor een sprookjesboek, geven van creatieve workshops en alles wat er maar op mijn pad komt!

Ontdek de gebruikte technieken: Collage, Illustratie, Schilderkunst, Tekenkunst