Workshop DIY wc-bommen maken

Deze informatie is niet meer actueel!
Op zoek hoe je op een eenvoudige, snelle en budgetvriendelijke manier zelf een schoonmaakmiddel maakt? Met milieuvriendelijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je welzijn? En ook leuk zijn om samen met je kinderen te maken? Kom dan zeker naar deze korte maar leerrijke workshop waar je leert hoe je met een minimum aan ingrediënten wc-bommen maakt om je toilet te reinigen. Daar...

Wanneer

  • 17 mei ’24 (vr)
    van 18.30 u tot 19.30 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Openbare bibliotheek Tielt
adres
Lakenmarkt 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 10
bibliotheek@tielt.be

Info

Op zoek hoe je op een eenvoudige, snelle en budgetvriendelijke manier zelf een schoonmaakmiddel maakt? Met milieuvriendelijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je welzijn? En ook leuk zijn om samen met je kinderen te maken?


Kom dan zeker naar deze korte maar leerrijke workshop waar je leert hoe je met een minimum aan ingrediënten wc-bommen maakt om je toilet te reinigen. Daarnaast zal je ontdekken dat elk afzonderlijk ingrediënt meerdere toepassingen heeft. Gedaan met duizenden verschillende verpakkingen in huis. 1+1=3.In samenwerking met WOP en in het kader van de Zero Waste Week !De plaatsen zijn beperkt, daarom is inschrijven verplicht.