Lijnen van verbeelding: potloodkunst door Achiel

Deze informatie is niet meer actueel!
Achiel Van De Velde woont in een assistentiewoning van Zorg Tielt. Al in zijn jonge jaren hield Achiel zich graag bezig met tekenen. Ook nu nog, op 81-jarige leeftijd, maakt hij dagelijks tekeningen. De onderwerpen van zijn tekeningen zijn zeer verschillend: van bloemen en dieren tot stripcovers en portretten. Zo'n grote collectie verdient om tentoongesteld te worden. Wij heten iedere...

Wanneer

  • 30 april ’24 (di)
    van 08.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
WZC Deken Darras
adres
Schependomstraat 48700 Tielt

Contact

Telefoon
051/42.79.70
woonassistent@ztielt.be

Info

Achiel Van De Velde woont in een assistentiewoning van Zorg Tielt. Al in zijn jonge jaren hield Achiel zich graag bezig met tekenen. Ook nu nog, op 81-jarige leeftijd, maakt hij dagelijks tekeningen. De onderwerpen van zijn tekeningen zijn zeer verschillend: van bloemen en dieren tot stripcovers en portretten. Zo'n grote collectie verdient om tentoongesteld te worden.


Wij heten iedereen dan ook van harte welkom op de gratis tentoonstelling 'Lijnen van verbeelding: potloodkunst door Achiel'. De officiële opening vindt plaats op maandagavond 29/04/2024 om 18u in woonzorgcentrum Deken Darras. Van 30/04/2024 tot en met 12/05/2024 zullen Achiels werken te bewonderen zijn.