Piconcert: Live muziek, aperitief & hapjes

Deze informatie is niet meer actueel!
Muzikale ode aan de lente. Wanneer? Zondag 5 mei vanaf 11.00 uur. Waar? Parochiezaal Aarsele, Jules van Ooststraat 14 – Buiten bij zonneschijn, binnen bij regen. Toegang? Gratis. Duik in de wondere wereld van muziek met de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele op ons eerste Piconcert. Dit gratis aperitiefconcert biedt niet alleen een podium aan ons schitterend orkest ond...

Wanneer

  • 05 mei ’24 (zo)
    van 11.00 u tot 13.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Parochiezaal Aarsele
adres
Jules van Ooststraat 148700 Aarsele (Tielt)

Info

Muzikale ode aan de lente.


Wanneer? Zondag 5 mei vanaf 11.00 uur.
Waar? Parochiezaal Aarsele, Jules van Ooststraat 14 – Buiten bij zonneschijn, binnen bij regen.
Toegang? Gratis.


Duik in de wondere wereld van muziek met de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele op ons eerste Piconcert. Dit gratis aperitiefconcert biedt niet alleen een podium aan ons schitterend orkest onder de vakkundige leiding van Mieke De Meyer, maar ook aan de jonge talenten van ons jeugdorkest, aangevoerd door de enthousiaste Louis Snauwaert. Samen brengen ze een verfrissend repertoire dat het begin van hun muzikale reis onder hun nieuwe leiding markeert.


Laat je verrassen door de klanken van harmonie en passie, en geniet tussendoor van onze specialiteit - de huisbereide picon. Dit gouden drankje, perfect samenvloeiend met zowel warme als koude hapjes, staat garant voor een smaakvolle aperitief.


Bij mooi weer verplaatsen we de muziek en de festiviteiten naar buiten, op de parking van de parochiezaal, waar we samen kunnen genieten van de zon en de vrolijke melodieën. Breng je familie mee, nodig je vrienden uit, en deel in de vreugde van muziek en vriendschap.


Kom en hef het glas op de muziek, de lente, en goede tijden bij het Piconcert van de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele. Waar harmonie de toon zet en vriendschap floreert.


We kijken ernaar uit om je daar te zien!