De vergeten geschiedenis van onze eetcultuur

Deze informatie is niet meer actueel!
Prof. Dr. Yves Segers, deskundig in de sociale, economische en agrarische geschiedenis, zal focussen op onder meer de ontwikkeling van de voedselketen en de eetcultuur. Die is de voorbije 2 eeuwen enorm veranderd. Omstreeks 1800 was het menu schraal en vooral plantaardig. Vandaag hebben we gigantisch veel keuze en zijn alle smaken uit de hele wereld binnen mondbereik. Elke dag brengt ie...

Wanneer

  • 17 oktober ’24 (do)
    van 14.00 u tot 16.30 u
  • 24 oktober ’24 (do)
    van 14.00 u tot 16.30 u

Prijs

€ 88,00 (Leden Davidsfonds - 70,00 euro)

Waar

naam
Oud Gemeentehuis Aarsele
adres
Aarselestraat 48700 Aarsele (Tielt)

Info

Prof. Dr. Yves Segers, deskundig in de sociale, economische en agrarische geschiedenis, zal focussen op onder meer de ontwikkeling van de voedselketen en de eetcultuur. Die is de voorbije 2 eeuwen enorm veranderd. Omstreeks 1800 was het menu schraal en vooral plantaardig. Vandaag hebben we gigantisch veel keuze en zijn alle smaken uit de hele wereld binnen mondbereik. Elke dag brengt iets nieuws op ons bord.