De vergeten geschiedenis van onze eetcultuur
Deze informatie is niet meer actueel!
Prof. Dr. Yves Segers, deskundig in de sociale, economische en agrarische geschiedenis, zal focussen op onder meer de ontwikkeling van de voedselketen en de eetcultuur. Die is de voorbije 2 eeuwen enorm veranderd. Omstreeks 1800 was het menu schraal en vooral plantaardig. Vandaag hebben we gigantisch veel keuze en zijn alle smaken uit de hele wereld binnen mondbereik. Elke dag brengt ie...
Wanneer
-
17 oktober ’24 (do)van 14.00 u tot 16.30 u
-
24 oktober ’24 (do)van 14.00 u tot 16.30 u
Prijs
€ 88,00 (Leden Davidsfonds - 70,00 euro)Waar
- naam
- Oud Gemeentehuis Aarsele
- adres
- Aarselestraat 48700 Aarsele (Tielt)
Tickets
Contact
Info
Prof. Dr. Yves Segers, deskundig in de sociale, economische en agrarische geschiedenis, zal focussen op onder meer de ontwikkeling van de voedselketen en de eetcultuur. Die is de voorbije 2 eeuwen enorm veranderd. Omstreeks 1800 was het menu schraal en vooral plantaardig. Vandaag hebben we gigantisch veel keuze en zijn alle smaken uit de hele wereld binnen mondbereik. Elke dag brengt iets nieuws op ons bord.