UiT in Tielt
- verwijder filterdo 03 okt
-
Keukenhistories. Geschiedenis van onze eetcultuur
op do 3 oktWitloof in hespenrolletjes, spaghetti bolognese, rijstschotel met kip, shakshuka met aubergine … Onze eetgewoonten zijn de voorbije twee eeuwen enorm veranderd. Omstreeks 1800 was het menu schraal en vooral plantaardig. Vandaag hebben we gigantisch veel keuze en zijn alle smaken uit de hele wereld binnen handbereik. Elke dag brengt iets nieuws op ons bord. Aan de hand van enkele oude en ... -
Keukenhistories. Geschiedenis van onze eetcultuur
op do 3 oktWitloof in hespenrolletjes, spaghetti bolognese, rijstschotel met kip, shakshuka met aubergine … Onze eetgewoonten zijn de voorbije twee eeuwen enorm veranderd. Omstreeks 1800 was het menu schraal en vooral plantaardig. Vandaag hebben we gigantisch veel keuze en zijn alle smaken uit de hele wereld binnen handbereik. Elke dag brengt iets nieuws op ons bord. Aan de hand van enkele oude ...
1-2 Van 2