Stedelijke Kunstacademie

De Stedelijke Kunstacademie is er voor al wie zich, buiten de school- of werktijden, creatief wil uiten in kleuren, lijnen, vormen en dimensies. Kinderen, jongeren of volwassenen: de deuren staan voor iedereen open. Je hoeft geen speciale talenten te hebben, wel een flinke dosis verbeelding en inlevingsvermogen. De technieken leer je vanzelf onder de bezielende leiding van gedreven leerkrachten/begeleiders. Er wordt gewerkt met verf, klei, steen, fotopapier en nog veel meer. Maar ook doodgewoon: met stokjes, een eindje touw en een pakje dromen … In de kunstacademie ontdek je jouw verborgen kantjes, maar ook nieuwe vrienden met wie je samen een fantastisch avontuur beleeft: de zoektocht naar kunst en naar jezelf. Meer info over de studierichtingen vind je op www.academietielt.be. Instappen kan vanaf 6 jaar. Het schooljaar loopt van september tot juni. Inschrijven kan de laatste week van juni en de hele maand september.

Ga door naar de website van de academies voor verdere informatie

 

Counterculturezoektocht

Nog tot en met 11 juni loopt in het Tieltse kernwinkelgebied de expo 'Counterculture', met beeldhouwwerken van leerlingen en oud-leerlingen van de Stedelijke Kunstacademie. Daar is nu ook een zoektocht aan gekoppeld.

 

Hoe kan je meedoen?

Haal je deelnemingsformulier met instructies en bijhorende vragenlijst af in de deelnemende winkels, bij Stad Tielt aan het Stadspunt of download het via https://www.tielt.be/nieuwsdetail/709/counterculturezoektocht.

 

Drop het ingevulde inschrijvingsformulier vóór 12 juni in de brievenbus van het stadhuis, Markt 13, Tielt en maak kans op een waardebon van € 25,00! We geven er maar liefst 5 weg!

 

De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 15 juni.

 

Veel succes!

 

Openingsuren & contact

adres
Lakenmarkt 38700Tielt
Tel.
051 42 82 70
Deel deze pagina