naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bezoek Trade!Tielt, de nieuwe handelsbeurs - Zaterdag 21 en zondag 22 september

Tijdens het weekend van 21 en 22 september blaast de crème de la crème van Tieltse handelaars verzamelen in de Europahal. Kom een kijkje nemen en maak kennis met ruim 30 exposanten.

 

MET VEREENDE KRACHTEN

De organisatie is in handen van drie Tieltse middenstandsverenigingen die de krachten bundelen: Unizo Tielt, Ondernemend Aarsele en Tieltse Middenstand en Ondernemingen slaan de handen in elkaar om er een ondernemend topweekend van te maken. Het concept wordt mee gedragen door het Tieltse stadsbestuur, ook letterlijk via een uitgebreide logistieke ondersteuning.

De organisatoren kozen voor de klinkende naam ‘Trade!Tielt’: een moderne, frisse naam met een passend logo om het Tieltse ondernemersleven extra aantrekkelijk te maken.

 

EEN STREEPJE HISTORIEK

‘Trade!Tielt’ is gegroeid vanuit de destijds alom gekende ‘handelsbeurs’, die ruim 30 jaar lang tweejaarlijks werd georganiseerd. Oorspronkelijk ging het om een initiatief van het toenmalige NCMV (nu Unizo Tielt) en CMBV (nu Markant), ook toen al in samenwerking met het stadsbestuur. Die tweejaarlijkse handelsbeurs was een vaste waarde op de Tieltse evenementenkalender en vond telkens plaats eind april/begin mei. De beurs had lang een regionale uitstraling en ging ruimer dan louter de aanwezigheid van de handelaars in de toen nog nieuwe Europahal: ze stond ook voor een vast jumelagetreffen met de Tieltse zustersteden.

 

PROGRAMMA

De huidige organisatoren opteren voor een jeugdige en vernieuwende look & feel. ‘Trade!Tielt’ moet een echte belevenis worden voor jong en oud. Vanaf zaterdagnamiddag 13u00 tot 18u00 gooien de standhouders de Europahaldeuren open voor een ruim publiek. Op zondag loopt de beurs al vanaf 10u00 en sluit ze af om 18u00. Zowel zaterdag als zondag is er flink wat animatie voor verschillende doelgroepen.

  

Zaterdag 21 september van 13u00 tot 18u00 & zondag 22 september van 10u00 tot 18u00

Europahal, Generaal Maczekplein 5, Tielt

5 euro - gratis drankje inbegrepen

Meer info: tradetielt@telenet.be - economie@tielt.be - T 051 42 81 79

 

'Trade!Tielt' is een organisatie van Stad Tielt, Raad voor Lokale Economie Tielt, Tieltse Middenstand en Ondernemingen, Ondernemend Aarsele en Unizo Tielt, met steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

 

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 03 september 2019
Trade!Tielt

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht