naar top
Gemeente staden

Podiumvoorstellingen Gildhof Cultuurcentrum Tielt

Vrij recent heropende de schouwburg. Nieuwe wanden, plafonds en zetels, een moderne toneeltoren en state-of-the-art geluid voor zalig podiumcomfort. Als habitué proefde je daar vast al van. Voor wie de weg nog niet vond: het volle seizoensaanbod is dé aanleiding om dat goed te maken.

Zoals gewoonlijk biedt Gildhof Cultuurcentrum Tielt moois voor liefhebbers van diverse genres.

Theater Zuidpool, het Eenzame Westen met fraais, de onvolprezen Marx van Heldenberg, een muzikaal begeleide Josse De Pauw of een Jan Decleir met tekst van Dimitri Verhulst, geëngageerd theater zoals Zielzoekers, Een Jihad Van Liefde, Le Chicon van Maxime Waladi, populaire muzikale programma’s als Smartschade, de Popklassieker, grootheden als Bob De Moor en Peter De Graef, soms verrassend in mooie samenwerkingen met Herbert Flack of Maaike Cafmeyer, lachen met Freddy De Vadder, Bert Kruismans of David Galle, hedendaags bewegen met Nicole Beutler of Vanthournout, de ‘nerd’ Lieven Scheire, Dimitri Leue en Warre Bormans samen on stage, Beckett vertolkt door liefhebbers, met de kids naar Kapitein Winokio of het jongerenfestival Plankgas met Laguna Beach en Zero for Conduct. De voorstellingen ‘Eg er vinden, ik ben de wind’ en ‘Laguna Beach’ werden geselecteerd voor het theaterfestival.

Het is maar een graai uit alles wat het Gildhof en Malpertuis brengen, naar hartenlust te boeken in een gezamenlijk aanbod. Klik, bel, of kom langs en geef je avonden kleur. We staan klaar om je in de watten te leggen in gloednieuwe zitjes. Alle info via www.gildhof.be.

 

Bekijk het podiumaanbod van Gildhof Cultuurcentrum Tielt via deze link.

Lees ook:

In Vorm

Ciné Gildhof

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 04 oktober 2019