naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Stel je kandidaat voor de Tieltse Sportprijzen - Tot 10 november

Op vrijdag 31 januari worden de Tieltse Sportprijzen uitgereikt. Zowel verenigingen als individuele sporters kunnen hieraan deelnemen. Je kan je kandidaat stellen tot 10 november.

CATEGORIEËN

Dit zijn de categorieën waarin je kan deelnemen:

De man/vrouw achter de schermen 

Leden of medewerkers (geen bestuursleden) die instaan voor zovele zaken zoals bijvoorbeeld het klaarzetten van het materiaal voor de training of wedstrijd, het oppompen van de ballen, het kalken van het terrein, het smeren van de boterhammen of wassen van de truitjes …

Sportman/sportvrouw/sportploeg van het jaar

Man/vrouw (woonachtig te Tielt)/Tieltse sportvereniging met uitzonderlijke prestaties tijdens het voorbije seizoen op competitief of op recreatief vlak.

Beloftevolle jongere/ploeg van het jaar 

Jongen/meisje (woonachtig te Tielt)/Tieltse jongerenploeg met uitzonderlijke prestaties tijdens het voorbije seizoen. De kandidaten/leden moeten jonger zijn dan 21 jaar op datum van 31 december van het lopende jaar.

Sportfiguur of ploeg van het jaar bij de sporters met een beperking 

Persoon met een beperking, of ploeg, met uitzonderlijke prestaties tijdens het voorbije seizoen.

 

INFO

• Elke vereniging kan voor iedere categorie één persoon voordragen (al of niet uit eigen sportdiscipline), met uitzondering van de categorie 'Man/vrouw achter de schermen'.

• Alle voorgedragen wedstrijd– of ploegverantwoordelijken worden gehuldigd tijdens de kampioenenhulde op vrijdag 31 januari. Bij de andere categorieën worden er vooraf drie laureaten weerhouden. De uiteindelijke uitverkorenen worden eveneens tijdens de kampioenenhulde bekendgemaakt.

• De kandidaturen dienen uiterlijk op 10 november bezorgd te worden aan de dienst Sport, per post of per e-mail. De Sportraad behoudt zich het recht voor om namen bij te voegen en een prijs voor een speciale sportverdienste toe te kennen.

 

INDIVIDUELE SPORTERS: LAAT VAN JE HOREN!

We doen bij deze een oproep aan alle individuele sporters, die soms niet aangesloten zijn bij een (Tieltse) sportclub, om zich ook kandidaat te stellen! Hun prestaties kunnen soms te weinig onder de aandacht gebracht worden, omdat deze niet altijd via de Tieltse clubs gekend zijn. Blink jij, of iemand die je kent, uit in een sport? Aarzel dan niet en laat het ons weten! Je verdient het om ook in de kijker gezet te worden!

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 07 oktober 2019